Appelo..... Een naam die alom bekend is in de Noordoostpolder. Door mijn ouders (George & Truus Appelo) al in mijn vorige levensjaren geïnspireerd en 'gevangen' door beeld en fotografie. Zat ik als klein meisje vroeger vaak voor de camera, nu voel ik me thuis achter de lens!

De appel valt niet ver van de boom.... Mijn aanstekelijke en onvermoeibare enthousiasme is mijn grootste drijfveer!! Herinneringen creëren; beelden met betekenis, het leven met alle emoties en verschillende aspecten vastleggen in de meest pure vorm.

 

Simone Appelo
Onderstaand een overzicht van al onze diensten:

Pasfoto's

Hoewel onze pasfoto's worden gemaakt volgens de EU-normen proberen wij u zo vriendelijk mogelijk te fotograferen. U krijgt een setje van zes pasfoto's. U kunt zo binnenlopen tijdens onze openingstijden.

Lijsten

Een mooi portret kan ook ingelijst worden met pof zonder een passe-partout en daarbij een bijpassende lijst in hout of aluminium. Wij hebben een uitgebreid assortiment en geven u passend deskundig advies. Ook op maat kunnen wij lijsten leveren.

Huwelijksreportages

Heel veel zorg en aandacht wordt besteed aan albumbewerking.

Portretfotografie

Zwangerschapsfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en familieportretten. Het kan in onze studio tot max. 20 personen.

Reproducties van oude foto's

Aan de bewerking van oude foto's wordt met zorg en aandacht gewerkt.

Rouwfotografie

Het verlies van een dierbare is verdrietig en pijnlijk. Foto's vormen een blijvende herinnering aan uw dierbare: aan het afscheid, de rituelen rond begrafenis of crematie, de bloemen en kaarten, de arm om een schouder. Foto’s vormen een goed aanknopingspunt om te praten over het gemis en het verdriet. Daarom zijn foto’s zo bijzonder en waardevol, ze kunnen troosten en helpen het verlies te verwerken.

Schoolfotografie

De kinderen staan of zitten naast elkaar, die foto's kennen we allemaal. Op onzeschoolfoto's zie je de lachende, ondeugende en soms ook wat verlegen kinderen die ze in het dagelijks leven ook zijn in een compositie die niet standaard is.